search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επιμένει ο Καμμένος στις καταγγελίες περί «ειδικής μεταχείρισης» του Ιερώνυμου

26.11.2020 07:53
Στροφή Καμμένου για Τραμπ: Είναι Επικίνδυνος - Να του πάρουν τους κωδικούς των πυρηνικών - Media

 

Επιμένει στις καταγγελίες του περί ειδικής μεταχείρισης του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου ο Πάνος Καμμένος, με νέα ανάρτησή του στο Twitter.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στο tweet του αναφέρεται στις δηλώσεις του εκπρόσωπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, Χάρη Κονιδάρη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπήρξε προνομιακή μεταχείριση, καθώς και στην ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» που ανέφερε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έλαβε κανένα φάρμακο από την Αμερική για τον κορωνοϊό.

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δήλωση που προσπαθεί να «καλύψει το ατόπημα» και αναφέρει ότι για τη «“θεραπεία” μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ».

Αναλυτικά το tweet Καμμένου: «Επειδή έβγαλε η Αρχιεπισκοπή μια δήλωση για να καλύψει το ατόπημα τους θυμίζω ότι για την “θεραπεία” μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ σε αυτή να απευθύνεται ο Κονιδάρης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:34