search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Βούρκωσε ο Δημήτρης Μαύρος της MRB στο δελτίο του STAR – Το μήνυμα στους νέους (Video)

26.11.2020 08:35
Βούρκωσε ο Δημήτρης Μαύρος της MRB στο δελτίο του STAR - Το μήνυμα στους νέους (Video) - Media

 

Έσπασε η φωνή του και βούρκωσε ο Δημήτρης Μαύρος της MRB το βράδυ της Τετάρτης στον “αέρα” του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR παρουσιάζοντας με τη Μάρα Ζαχαρέα τη μεγάλη κοινωνική έρευνα του σταθμού με αφορμή την πανδημία… Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας έντονα συγκινημένος και απευθυνόμενος στους νέους που αποτυπώνεται στην έρευνα η κόπωση, αλλά και ο θυμός τους από τα συνεχόμενα περιοριστικά μέτρα, τους κάλεσε να βοηθήσουν διότι πρόκειται – όπως είπε, για πολύ σοβαρό θέμα.

Στην ουσία ο Δημήτρης Μαύρος έκανε έκκληση στους νέους, αφού οι κίνδυνοι για τους μεγάλους ανθρώπους είναι τεράστιοι… Μάλιστα συμπεριέλαβε και τον εαυτόν του σε αυτήν την κατηγορία και αυτό ακριβώς ήταν το σημείο που τον έκανε να βουρκώσει συγκινημένος.

Η Μάρα Ζαχαρέα με επαγγελματισμό και κατανόηση, αλλά κυρίως με σεβασμό έδωσε χώρο στο λόγο του Δημήτρη Μαύρου προς τους νέους, λέγοντας “Καταλαβαίνω ότι έχεις συγκινηθεί γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί και προσωπικά” εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο και στους τηλεθεατές που ενδεχομένως αιφνιδιάστηκαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52