search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Γιώργος Κωνσταντίνου: Είναι ντροπή να κρύβουμε τον πολιτισμό μας – Η χώρα θα σκοτεινιάσει

26.11.2020 11:08
Γιώργος Κωνσταντίνου: Είναι ντροπή να κρύβουμε τον πολιτισμό μας - Η χώρα θα σκοτεινιάσει - Media

 

Την έντονη αντίδρασή του για τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό αλλά και τη θέση που δίνει με τους περιορισμούς αυτούς στον πολιτισμό θέλησε να εκφράσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

“Σέβομαι απόλυτα τη σοβαρότητα της παρούσας κατάστασης, σέβομαι το πόνο αυτών που υποφέρουν, σέβομαι και τα άλλα επαγγέλματα, σέβομαι και λυπάμαι τις ζωές που χάθηκαν, σέβομαι ακόμα και το φόβο των υπευθύνων.

Όμως ας σεβαστούν και εκείνοι την αγωνία της τέχνης, που θέλει να πάρει μια μικρή ανάσα. Να δηλώσει την ύπαρξη της, στο τόπο που γεννήθηκε. Την τέχνη του θεάτρου που σεβάστηκε και σέβεται τη παρούσα δύσκολη κατάσταση, παίρνοντας όλα τα μέτρα που της όρισαν με απόλυτο σεβασμό, μη δίνοντας καμιά αφορμή καμιά αιτία.

Αν μας αγαπά και μας σέβεται όλος ο πλανήτης, είναι ο αρχέγονος πολιτισμός μας που έχει εμπνεύσει όλη την ανθρωπότητα. Είναι ντροπή να τον κρύβουμε, να τον αγνοούμε, να μην υπάρχει σε καμιά αναφορά μας, σαν κάτι μη απαραίτητο. Αυτή η χώρα θα σκοτεινιάσει με αυτό τον τρόπο”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:31