search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Λαμία: Άγνωστοι μπήκαν στο Webex και έβρισαν χυδαία καθηγητή την ώρα της τηλεκπαίδευσης

27.11.2020 06:42
Τηλεκπαίδευση: Μόνο ένας στους τέσσερις Έλληνες μαθητές είχε πλήρη πρόσβαση - Media

 

Απρόβλεπτη εξέλιξη πήρε το διαδικτυακό μάθημα τάξης της Γ’ Γυμνασίου Σχολείου της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, άγνωστος ή άγνωστοι εισήρθαν με ψεύτικο όνομα στην ψηφιακή τάξη και άρχισαν να βρίζουν με ακατανόμαστες φράσεις τον καθηγητή!

O δράστης ή οι δράστες της απαράδεκτης αυτής πράξης, εισήλθαν αντιγράφοντας το όνομα μαθητή στα «greeklish», στοιχείο που δεν παρατήρησε αρχικά ο εκπαιδευτικός αποδεχόμενος το αίτημα εισόδου.

Η είσοδος έχει καταγραφεί στις 12:46’ και η έξοδος στις 12:54’, όταν την αρχική σαστιμάρα τόσο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού όσο και των υπολοίπων μαθητών, αντικατέστησε η οργή και η διαπίστωση ότι η φωνή δεν προερχόταν από τον πραγματικό λογαριασμό του μαθητή!

Μία μαθήτρια μάλιστα παρατήρησε ότι δεν έμοιαζε η φωνή που έβριζε με αυτή του συμμαθητή της, ο οποίος ξαφνικά προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δε μιλούσε εκείνος και ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν.

Το περιστατικό όμως δεν έληξε εκεί.

Όταν δόθηκαν οι πρώτες εξηγήσεις και η οικογένεια του μαθητή σε συνεννόηση με τον καθηγητή ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και θα ζητήσει άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου, άγνωστοι κάλεσαν από απόκρυψη στο κινητό του παιδιού τους και το απειλούσαν.

Η μήνυση κατά αγνώστου όμως κατατέθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου από τη δικηγόρο της οικογένειας, που μεταξύ άλλων ζητεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53