search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:30
MENU CLOSE

Οργισμένος Τραμπ κατά δημοσιογράφου: «Ποτέ μη μιλάς στον Αμερικανό πρόεδρο με αυτόν τον τρόπο» (Video)

27.11.2020 13:29
Αρνείται η Τεχεράνη τις κατηγορίες των ΗΠΑ για την επίθεση στη Βαγδάτη - Media

 

Φαίνεται πως τελικά του Τραμπ του έχει στοιχίσει πολύ περισσότερο από όσο θέλει να δείχνει η ήττα του στις εκλογές και η αποχώρηση του από τον Λευκό Οίκο. Τα νεύρα του Προέδρου έχουν γίνει τσατάλια και όλα του φταίνε. 
Συνήθως την πληρώνουν οι κοντινοί του άνθρωποι (ίσως έτσι να εξηγείται και η στάση της Μελάνιας απέναντι του). Άλλες φορές πάλι, την πληρώνουν οι δημοσιογράφοι που είναι ο εύκολος στόχος. 
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου και ενώ όλα τα ερωτήματα ήταν εάν προτίθεται να εγκαταλείψει το Λευκό Οίκο και να αποδεχτεί την ήττα του, ο Τραμπ απέφευγε να απαντήσει. Κάποια στιγμή ο Τζεφ Μέισον ανταποκριτής του Reuters τον ξαναρώτησε και τότε ο Τραμπ εξαγριώθηκε.  
«Μη μου μιλάς έτσι» είπε σε άσχημο ύφος στον δημοσιογράφο και στη συνέχεια προέταξε και το αξίωμα του «Μην μιλάς έτσι στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών» είπε ακόμη εντονότερα. 
«Είσαι αμελητέος» είπε ο πρώην κτηματομεσίτης στο δημοσιογράφο που έκανε τη δουλειά του και στη συνέχεια επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση κάλεσε τον επόμενο δημοσιογράφο να υποβάλλει ερώτηση. 
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει μπει καρφί στο μάτι του Τραμπ. μια άλλη συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ ζήτησε από τον Μέισον να βγάλει τη μάσκα ενώ έθετε την ερώτησή του. Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ευγενικά και δυνάμωσε την ένταση της φωνής του για να ακούγεται. «Καλύτερα τώρα;» ρώτησε τον Τραμπ, με εκείνον να απαντά με ύφος εξουθενωμένο «ναι, καλύτερα». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30