18/01/2021 06:07:28

Τάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο και το «ευχαριστώ» στην Κάτια Δανδουλάκη

Τάσος Κωστής: Η μάχη του με τον καρκίνο και το «ευχαριστώ» στην Κάτια Δανδουλάκη - Media
 
Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του, ενώ παράλληλα είπε δημόσια «ευχαριστώ» στην Κάτια Δανδουλάκη.
 
«Τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να είναι μπροστά και βλέπουν τα πράγματα πιο σύγχρονα. Εγώ διαφωνώ λιγάκι. Κάπου να ακουμπάμε και λίγο πιο παλιά. Έχω μια τρέλα να βάζω σε κάποιους χαρακτήρες δικούς μου ανθρώπους. Τώρα έχω βάλει δυο φίλους μου. Τη γυναίκα μου δεν την έχω βάλει ποτέ σε κάποιο χαρακτήρα. Είναι… ιδιωτικής χρήσης.
 
Η γυναίκα μου ήταν ένα ωραίο κορίτσι, 21 χρονών… πιπίνι! Ήταν κορίτσι για οικογένεια. Περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις κι έχουμε δεθεί ακόμη περισσότερο. Πέρασε κι αυτή αυτό που πέρασα κι εγώ. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αλλά το αντιμετωπίσαμε και όλα καλά. Φοβήθηκα περισσότερο τώρα γιατί ήμουν απ’ έξω. Μέσα είσαι πιο δυνατός.
 
Η γυναίκα μου έκανε μια αιμόπτυση. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν χειρουργείο αύριο. Πιστεύω ότι θα πεθάνω όρθιος. Μετά από δύο χειρουργεία έκανα πρεμιέρα στο θέατρο. Η Κάτια Δανδουλάκη ήξερε τι έχω και με περίμενε. Και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», είπε ο Τάσος Κωστής.

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.