search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29
MENU CLOSE

Su-35: Ακόμα πιο ισχυρή γίνεται η ρωσική πολεμική αεροπορία με τα τρομερά μαχητικά (Photo/Video)

27.11.2020 17:07
Η Τουρκία ψάχνεται: Δεν θέλει τα Su-35 ως αντικαταστάτη των F-35 (Video) - Media
 
Οι αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας αναμένεται να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, παραδόθηκαν στην Πολεμική Αεροπορία της χώρας, το πιο εξελιγμένο ρωσικό μαχητικό, το πανίσχυρο Su-35.
 
Ο σχεδιασμός της Μόσχας για την ανάπτυξη ενός μεγάλου στόλου μαχητικών αεροσκαφών τύπου Su-35 είχε ως στόχο την απόκτηση πενήντα τέτοιων μαχητικών και όπως επιβεβαίωσαν οι αρμόδιες ρωσικές αρχές, ολοκληρώθηκαν όλες οι παραλαβές των ρωσικών αεροσκαφών, μια εξέλιξη που αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες των Ρώσων στους αιθέρες.
Το Su-35S είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων τέταρτης γενιάς, που διαθέτει ωστόσο αρκετά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες πέμπτης γενιάς και έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί ένα ευρύ φάσμα αποστολών, από αεροπορική κυριαρχία μέχρι και στρατηγικά πλήγματα σε εχθρικές υποδομές και βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και αν αυτές προστατεύονται από συστήματα αεροπορικής άμυνας
Το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35 πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση στις 19 Φεβρουαρίου 2008 και εντάχθηκε για πρώτη φορά στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις το 2015. Το μονοθέσιο μαχητικό αεροσκάφος Ζυγίζει 19 τόνους, έχει ανώτατο όριο λειτουργίας τα 20.000 μέτρα, μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 2.500 χιλιομέτρων την ώρα.
 
Σε ό,τι αφορά τον οπλισμό που μπορεί να φέρει, αυτός υπολογίζεται σε περίπου 8 τόνους ωφέλιμου φορτίου, που μπορεί να αντιστοιχεί τόσο σε πυραύλους όσο και σε βόμβες, ενώ διαθέτει και πυροβόλο 30 χιλιοστών.

Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:28