search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53
MENU CLOSE

Σοκάρει ανάρτηση γιατρού από το Ιπποκράτειο: «Τρεις συνάδελφοι νεκροί μέσα σε λίγες ώρες»

28.11.2020 13:22
Σοκάρει ανάρτηση γιατρού από το Ιπποκράτειο: «Τρεις συνάδελφοι νεκροί μέσα σε λίγες ώρες» - Media

 

Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση γιατρού του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Αθήνας, για θάνατο τριών συναδέλφων του που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό.

«Καταλαβαίνετε τι εννοώ ότι δεν φοβόμαστε τον θάνατο; Τρεις συνάδελφοι μέσα σε λίγες ώρες», έγραψε για τους συναδέλφους του που έχασαν τη μάχη της ζωής του με τον κορωνοϊο, ο γιατρός Νίκος Ραζής Κουντούνης, που εργάζεται στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς δύο συνάδελφοι μου από το Ιπποκράτειο έχασαν τη ζωή τους» είπε στο protothema.gr σχετικά με τους συναδέλφους του που εξέδωσαν τεράστια μάχη για να προστατεύσουν συμπολίτες μας και κόλλησαν τον ιό.

«3 Ιατροί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Πόσο κρίμα…ευχαριστούμε για τον αγώνα που κάνετε να είμαστε εμείς υγιείς… Δυστυχώς δεν τα καταφέρατε. Ο φονικός ιός δεν κάνει διακρίσεις», έγραψε άλλος γιατρός στο διαδίκτυο.

Ο αιφνίδιος θάνατος Νίκου Νούτσου, αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο, έχει προκαλέσει θλίψη στις τάξεις των γιατρών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν μόλις 42 ετών και άφησε πίσω του τρία παιδιά. Οι συνάδελφοι του μιλούν για έναν εξαιρετικό επαγγελματία που έδωσε τα πάντα στη μάχη κατά της πανδημίας βοηθώντας αρκετούς ασθενείς μέσα στο νοσοκομείο.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψαν στο Facebook, δεκάδες φίλοι του. Γιατρός από το Ιπποκράτειο μας είπε πως «ακόμη ένας συνάδελφος μας έδωσε τεράστια μάχη και δυστυχώς χτυπήθηκε από τον κορωνοιό. Πρέπει όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα για να μην αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα. Είμαστε στα όρια μας!».

Πηγή: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:53