search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39
MENU CLOSE

«Καλύτερα δε γίνεται»: Τσακώθηκαν Γεωργούλης – Τσουρός (Video)

28.11.2020 14:27
«Καλύτερα δε γίνεται»: Τσακώθηκαν Γεωργούλης - Τσουρός (Video) - Media

 

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, ανάμεσα στον καλεσμένο Αλέξη Γεωργούλη και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, με αφορμή παλαιότερη δήλωσή του για τις αμοιβές του ευρωβουλευτή. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον Πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω, εκεί είναι η ενέργεια που θέλω να δώσω. Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω την πολιτική, χρειάζομαι ακόμη περισσότερα στοιχεία. Δεν είναι αυτό που θα περίμενα να δω. Τον Πολιτισμό από αυτό το πόστο τον βοηθώ πολύ, αλλά δεν φαίνεται ακόμη. Θέλω να κάνω κάποια έργα και να προσπαθήσω να τα ολοκληρώσω. Μπερδεύουμε τον πολιτικό με τον celebrity. Celebrity γίνεσαι με βάση αυτά που έχεις κάνει. Δεν είναι επάγγελμα ο celebrity. Εγώ δεν το έχω κάνει επάγγελμα», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μιλώντας για τις κριτικές που έχει δεχτεί ο ηθοποιός ανέφερε: «Χρεώνω στον εαυτό μου τη διορατικότητα που έπρεπε να έχω στις κακοτοπιές. Αν τα βάλεις στη σειρά και πεις τι έχω κάνει και τι έχει βγει στον αέρα, θα δεις πως ό,τι κι αν κάνεις κάτι θα πούνε».

Τότε η συζήτηση «φούντωσε» με τον Κώστα Τσουρό να λέει «Αν σχολιάσουμε την τελευταία σου δήλωση με τα 25.000 και…» και τον Αλέξη Γεωργούλη να του απαντά: «Ποια ήταν η τελευταία μου δήλωση ξέρεις;».

Κώστας Τσουρός: «Ότι ο μισθός σου είναι 25.000»

Αλέξης Γεωργούλης:  «Δεν είχα πει αυτό».

Κ. Τ.: «Μα αυτό είχες πει επί λέξη».

Α. Γ.: «Δεν είπα αυτό».

Κ. Τ.: «Μα αυτό ακούσαμε εμείς».

Α. Γ.: «Είδες τι γίνεται; Δεν άκουσες τι είπα στην επόμενη εκπομπή. Άκουσες μόνη τη μία».

Κ.Τ.: «Όχι άκουσα και την επόμενη που είπες ότι έγινε μοντάζ. Εγώ ξανάκουσα το απόσπασμα που έπαιξε η άλλη εκπομπή».

Α. Γ.: «Αυτό που έδειξα εγώ; Το απόσπασμα που πραγματικά έγινε. Το απόσπασμα στην Καινούργιου; Έλεγα ότι τα 25.000 αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου».

Κ. Τ.: «Δεν το είπες αυτό».

Α. Γ.: «Πάμε στοίχημα; Τι θα χάσεις; Να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς. Δεν σε προσβάλλω. Πάμε στοίχημα τις δουλειές μας».

 

Η κόντρα τους συνεχίστηκε με τον Αλέξη Γεωργούλη να ζητά στον Κώστα Τσουρό να βρει το απόσπασμα και να το δει ξανά για να καταλάβει τι πραγματικά είπε.

Η Ναταλία θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα και μίλησε με τον Αλέξη Γεωργούλη για τη ζωή του, το έργο που έχει προσπαθήσει να προσφέρει ως τώρα από τη θέση του Ευρωβουλευτή και τη δυσλεξία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39