search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Τζένη Μπότση: Αποκάλυψε γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της

28.11.2020 14:44
Τζένη Μπότση: Αποκάλυψε γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της - Media

 

Για τη ζωή με το μωρό στο σπίτι, την περίοδο της εγκυμοσύνης της και όλα όσα βίωσε από τότε μέχρι σήμερα μίλησε η Τζένη Μπότση στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο πως την οδήγησε στο να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Η ζωή με το μωρό είναι ωραία, γλυκιά. Είναι πολύ καλή η μικρή είναι γλυκιά, είναι συνεργάσιμη. Το γεγονός ότι είμαι από πάνω της 24 ώρες το 24ωρο και το ότι δεν είναι εδώ τώρα είναι περίεργο. Την έχει βοηθήσει πολύ, αλλά εμένα δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει», αποκάλυψε η Τζένη Μπότση και ανέφερε: «Υπάρχουν στιγμές που παρακαλάω να έχω πέντε λεπτά για εμένα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κακή μαμά. Είμαι από τις μαμάδες που έχουν μαζί τους όλα όσα χρειάζονται».

Για το γεγονός ότι η κόρη της ήρθε στη ζωή της μετά από προσπάθεια και μεγάλη επιθυμία είπε: «Πολλές φορές λέω στην κόρη μου “σε ονειρευόμουν”».

Μιλώντας για την απόφασή της να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της είπε: «Δεν ήθελα να μάθει κανείς για την εγκυμοσύνη μου. Γέννησα Νοέμβρη και ο πατέρας μου το έμαθε τον Αύγουστο. Δεν το έκρυψα για τα media. Ήθελα να το κρατήσω για εμένα, για να είμαι ήρεμη. Έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα. Έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές».

«Το ήξεραν πολύ λίγοι. Ο μπαμπάς μου όταν το έμαθε έκλαιγε και η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη για εκείνη περίοδο που ετοιμαζόταν για ένα χειρουργείο. Της το είπα τότε για να της δώσω κουράγιο και δύναμη. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι. Έκανα lockdown και περίμενα να γεννήσω για να πάρω τους δρόμους. Και πάνω που ξεκινήσαμε με τη μικρή να βγαίνουμε τις βόλτες μας, κλειστήκαμε μέσα», συμπλήρωσε. 

Για τον σύντροφό της, η Τζένη Μπότση δήλωσε: «Είμαστε 7 χρόνια μαζί με τον Αλέξανδρο, αλλά δεν έχουμε παντρευτεί. Δεν έχει τύχει. Για ποιον λόγο; Το ότι πρέπει για να κάνεις ένα παιδί να παντρευτείς είναι ψέμα. Για τις γυναίκες που κάνουν εξωσωματική είναι ακόμη πιο εύκολο. Υπογράφεις στην εξωσωματική. Με τον Αλέξανδρο έχουμε διαφορές, τις οποίες συγχωνεύουμε όμορφα».

Έπειτα, μιλώντας για την κουμπάρα της Έλλη Κοκκίνου είπε «Την Έλλη τη γνώρισα χωρίς να ξέρω ότι είναι τραγουδίστρια. Θυμάμαι όταν έκανε την επιτυχία με τον Φοίβο στο μαγαζί και άκουσα τον κόσμο να την αποθεώνει, εγώ έκλαιγα».

«Με ενοχλεί ο διαχωρισμός που γίνεται στη γυναίκα και στη μάνα. Λίγος σεβασμός στις γυναίκες που δεν έχουν καταφέρει να γίνουν μάνες», δήλωσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είπε: «Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ μέσα στη ζωή μου και τον αγαπώ πολύ. Με επηρέασε και ο Φώτης ο ίδιος που έγινε μπαμπάς. Εύχομαι και η Αλίκη να μεγαλώσει όπως και ο γιος του Φώτη».

Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε: «Είχα βγάλει από το μυαλό μου ότι θα κάνω παιδί. Παιδί πρέπει να κάνεις όποτε θες. Δεν υπάρχει συνταγή».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:42