search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Η Σάρον Στόουν με σέξι μαύρο κορμάκι κόβει την ανάσα στα 62 της (Photo)

28.11.2020 17:38
Η Σάρον Στόουν με σέξι μαύρο κορμάκι κόβει την ανάσα στα 62 της (Photo) - Media

 

Αποτελεί ένα από τα διασημότερα sex symbol στο παγκόσμια στερέωμα και παραμένει ψηλά στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες, από την εποχή που προβλήθηκε για πρώτη φορά το εμβληματικό σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο», μια από τις πιο επικές και ερωτικές σκηνές του διεθνούς σινεμά.

Η ίδια συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική, αλλά και το μόντελινγκ. Στα 62 της χρόνια παραμένει απόλυτα εντυπωσιακή, αισθησιακή και γοητευτική, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος που περνά δεν την αγγίζει.

Δημοσιεύοντας μια εκπληκτική φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Σάρον Στόουν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το γεγονός ότι στην ηλικία της ασχολείται ακόμα ενεργά με το μόντελινγκ. Στο υπέροχο κλικ, η διάσημη ηθοποιός κάθεται σε έναν καναπέ, ενώ πίσω της φαίνεται ένα από τα διασημότερα κάδρα της αξέχαστης Μέριλιν Μονρόε.

«Δε νιώθω απλώς έκπληξη, αλλά και ευγνωμοσύνη που συνεχίζω να κάνω μόντελινγκ στα 62. Ευχαριστώ σε όσους μου ζήτησαν να συνεργαστούμε φέτος». Τη φωτογραφία έστειλε στην ηθοποιό ο στιλίστας Πάρις Λίμπι.

Στην ανάρτηση, η Σάρον Στόουν φορά ένα σέξι, μαύρο κορμάκι, ενώ το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς είναι τα ατελείωτα, καλλίγραμμα πόδια της. Από πάνω φορά ένα πουκάμισο με ιδιαίτερο print του οίκου Dolce & Gabbana, ενώ το look συμπληρώνουν ένα ζευγάρι chic και θηλυκές γόβες.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33