search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:29
MENU CLOSE

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Πάπα Μπούμπα Ντιόπ – Το «αντίο» της ΑΕΚ

29.11.2020 17:42
Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Πάπα Μπούμπα Ντιόπ - Το «αντίο» της ΑΕΚ - Media

 

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, σε ηλικία 42 ετών. 

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση, ο Σενεγαλέζος μέσος -ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-2011 με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχασε τη μάχη με μακροχρόνια ασθένεια. 

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον Ντιοπ

Στο πένθος βύθισε την οικογένεια της ΑΕΚ η είδηση του αδόκητου χαμού του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, σε ηλικία 42 ετών. Ο Σενεγαλέζος μέσος, με σπουδαία καριέρα σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2010-11, πραγματοποιώντας 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 4 γκολ, κατακτώντας μαζί της και το Κύπελλο Ελλάδος. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός το 2002 με το νικητήριο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ έπαιξε για αρκετά χρόνια στην Αγγλία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Φούλαμ, Πόρτσμουθ, Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ. Στη Γαλλία αγωνίστηκε από το 2002 έως το 2004 με τη Λανς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:28