search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:27
MENU CLOSE

Πανελλήνιες: Τελευταία ημέρα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από τους μαθητές

30.11.2020 06:58
Πανελλήνιες: Τελευταία ημέρα για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από τους μαθητές - Media

 

Λήγει σήμερα, Δευτέρα, η προθεσμία υποβολής της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής των μαθητών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021.

Ειδικά για φέτος, οι μαθητές θα υποβάλουν την αίτηση-δήλωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική τους μονάδα, η οποία και θα καταχωρηθεί ηλεκτρονικά.

Σε επόμενο χρόνο θα καθοριστεί ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων – Δηλώσεων των υπόλοιπων αποφοίτων για τις πανελλαδικές.

Ο μαθητής θα πρέπει να βρει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ή στην ιστοσελίδα του Λυκείου του, αναρτημένο το υπόδειγμα της Αίτησης-Δήλωσης , το κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο στον υπολογιστή του.

Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει.

Τέλος, το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά (με e-mail) για ηλεκτρονική καταχώριση, μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία (25 με 30 Νοεμβρίου 2020) στο Λύκειο που φοιτά.

Τελευταία ημέρα για την υποβολή αιτήσεων-δηλώσεων και για τους μαθητές/ριες με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες στο Λύκειό τους, χωρίς δικαιολογητικά, όπως όλοι οι μαθητές.

Πηγή: ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:26