search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:24
MENU CLOSE

Πάτρα: Πρωτόγνωρες εικόνες στον Άγιο Ανδρέα, λειτουργία χωρίς κανέναν πιστό εντός κι εκτός ναού (Live Video)

30.11.2020 07:04
Πάτρα: Πρωτόγνωρες εικόνες στον Άγιο Ανδρέα, λειτουργία χωρίς κανέναν πιστό εντός κι εκτός ναού (Live Video) - Media

 

Πρωτόγνωρος είναι ο φετινός γιορτασμός στην Πάτρα του Αποστόλου Ανδρέα, που είναι και ο πολιούχος της αχαϊκής πρωτεύουσας, λόγω των αυστρηρών μέτρων κατά της πανδημίας που έχουν ληφθεί και υλοποιούνται από την Αστυνομία. 

Η λειτουργία γίνεται κεκλεισμένων των θυρών ενώ αυξημένα είναι τα μέτρα της αστυνομίας  που έχουν κλείσει τον δρόμο περιμετρικά του Ιερού Ναού και δεν υπάρχει καθόλου κόσμος.

Οι πιστοί φαίνεται πως συμμορφώνονται με τα έκτακτα μέτρα καθώς έως τις 8.10 το πρωί κανένας πιστός δεν προσπάθησε να προσεγγίσει την εκκλησία για να ανάψει κάποιο κερί.

Έντονη  ήταν από χθες το απόγευμα η παρουσία της αστυνομίας, έξω από ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ και στον απόηχο της σύσκεψης που έγινε στην Πάτρα το Σάββατο, από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στις 6 το απόγευμα της Κυριακης ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών ο Μέγας Εσπερινός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:24