search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04
MENU CLOSE

Κίνημα Αλλαγής: Ο Νίκος Παπανδρέου επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος

30.11.2020 09:03
4798004.jpg

 

Στην εφημερίδα “Νεολόγος” της Πάτρας επιβεβαίωσε ο Νίκος Παπανδρέου ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Την σχετική πληροφορία είχε δημοσιοποιήσει ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στον ρ/σ Αλφα 9.89 και αφού τα σενάρια δίνουν και παίρνουν εδώ και μέρες βγήκε ο ίδιος και δήλωσε ότι το θεωρεί χρέος του να πάρει μέρος στην κούρσα διαδοχής της Φ. Γεννηματά.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Νεολόγος των Πατρών» ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, η περίπτωση του Νίκου Παπανδρέου θα πρέπει να θωρηθεί ξεχωριστή. Γιατί φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και για έναν ακόμα λόγο. Ήταν αγαπημένος του γιός. 

Ο Νίκος Παπανδρέου, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά, μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 ο ίδιος δημοσιογράφος, και τόνισε: «Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα, γιατί το θεωρώ χρέος μου»!

Πρόσφατα, δε, είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, για την οποία δήλωσε: «Νοιώθω πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04