search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα κατά Γιώργου Λιάγκα: «Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους» (Video)

30.11.2020 09:53
Δανάη Μπάρκα κατά Γιώργου Λιάγκα: «Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους» (Video) - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό GALA παραχώρησε ο Μανώλης Σκοπελίτης αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μια εξαιρετική ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη».

Με αφορμή τη δήλωση αυτή, η Δανάη Μπάρκα θυμήθηκε αντίστοιχες ατάκες του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος έχει τοποθετηθεί πολλάκις κατ’ αυτόν τον τρόπο, έχοντας βάλει στο… στόχαστρο ακόμα και την ίδια. 

«Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους; Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάζει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο sexy. «Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις» είπε η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:25