search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Κίνα: Μεθυσμένοι γκρεμίζουν την πόρτα ασανσέρ και πέφτουν αγκαλιά στο κενό – Γλίτωσαν με επιφανειακά τραύματα (Video)

30.11.2020 09:54
Κίνα: Μεθυσμένοι γκρεμίζουν την πόρτα ασανσέρ και πέφτουν αγκαλιά στο κενό - Γλίτωσαν με επιφανειακά τραύματα (Video) - Media

 

Σοκαριστικό, αλλά ευτυχώς με αίσιο τέλος, περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Κίνα.

Δύο μεθυσμένοι άνδρες, εμφανίζονται να παραπατούν και να σπάνε κατά λάθος την πόρτα ασανσέρ, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό!

Το βίντεο του CCTV, από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου στην πόλη Quanzhou της επαρχίας Fujian, είναι από το Σάββατο 21 Νοεμβρίου.

Σε αυτό, λοιπόν, φαίνεται ένας άνδρας με μαύρο μπλουζάκι να μεταφέρει έναν άλλον άνδρα με λευκό μπλουζάκι προς το ασανσέρ στην αίθουσα του ξενοδοχείου. 

Ωστόσο, ξαφνικά πέφτουν πάνω στις κλειστές πόρτες του ασανσέρ. Το ένα φύλλο της πόρτας γκρεμίζεται και οι δυο τους βρίσκονται στο κενό!

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που κατέφθασαν, κατάφεραν να σώσουν τους δύο άντρες, οι οποίοι τη γλίτωσαν μόνο με μερικά επιφανειακά τραύματα…

Λογικά θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί όταν -και εάν- ξαναπιούν.

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:58