search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:55
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Βόλο: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε απορριμματοφόρο

30.11.2020 13:14
Συναγερμός στο Βόλο: Βρέθηκε χειροβομβίδα σε απορριμματοφόρο - Media

 

Συναγερμός επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο του Βόλου, καθώς σε απορριμματόφορο του Δήμου εντοπίστηκε χειροβομβίδα, με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και να ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το όχημα έχει ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται προς την οδό Φιλελλήνων.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ αναμένονται οι ειδικοί και πιθανότατα κλιμάκιο του Στρατού για να εξετάσει το εύρημα και να προχωρήσει στην αδρανοποίησή του εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον χώρο συλλογής και αποθήκευσης του οχήματος, με τους εργαζόμενους να εντοπίζουν ύποπτο αντικείμενο το οποίο μοιάζει με χειροβομβίδα. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ακινητοποιώντας το όχημα και περιμένοντας ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να προχωρήσει στον απαραίτητο έλεγχο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:55