search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:37
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Νέος Τεχνικός Διευθυντής ο Κωνσταντίνος Κολόμβος

30.11.2020 18:43
ΑΝΤ1: Νέος Τεχνικός Διευθυντής ο Κωνσταντίνος Κολόμβος - Media

 

Τη θέση του Chief Technical Officer στον όμιλο ΑΝΤ1 ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κολόμβος. Μάλιστα, θα έχει παράλληλη συνεργασία με τον επί 14 χρόνια Τεχνικό Διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Ματθαίο Σκυλάκη, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί σε λίγους μήνες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στην οικογένειά του τον Κωνσταντίνο Κολόμβο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Technical Officer.

Ο Κωνσταντίνος Κολόμβος με πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τηλεόρασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με εξαιρετική τεχνογνωσία και βαθιά γνώση του αντικειμένου θα γίνει σημαντικός αρωγός στην πραγμάτωση των καινοτόμων και στρατηγικών επιδιώξεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο Κωνσταντίνος Κολόμβος θα έχει παράλληλη συνεργασία με τον επί 14 χρόνια Τεχνικό Διευθυντή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Ματθαίο Σκυλάκη, ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί σε λίγους μήνες.

Ο Ματθαίος Σκυλάκης επάξια και για 33 χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της οικογένειας του ΑΝΤ1. Ξεκίνησε την πολυετή και επιτυχημένη πορεία του στον Όμιλο το 1988, ως Προϊστάμενος ηχοληπτών στο ραδιόφωνο. Το 1989 συμμετείχε ενεργά, με τις γνώσεις και το ήθος του, στη δημιουργία της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ενώ τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή ανέλαβε το 2006».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:36