search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:30
MENU CLOSE

Αίμα στο Κρεμλίνο: Αυτοκτόνησε φρουρός εν ώρα υπηρεσίας

30.11.2020 19:22
Ρωσία: Σφοδρές χιονοπτώσεις σαρώνουν τη Μόσχα - Media
 
Τέλος στη ζωή του έθεσε άνδρας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSO) εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο Κρεμλίνο, όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.
 
Όπως δήλωσε η πηγή, «ο υπάλληλος έθεσε τέλος στη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Διεξάγονται έρευνες», διαψεύδοντας τα όσα μεταδόθηκαν από τα ρωσικά Μέσα, όπως και οι Moscow Times, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υπηρετούσε στο τμήμα που ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.
 
Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ενδεχομένως οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία να ήταν προσωπικού χαρακτήρα. «Όχι, δεν σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του λόγω προσωπικών προβλημάτων», δήλωσε η ίδια πηγή, διαψεύδοντας δημοσίευμα καναλιού Baza του μέσου κοινωνικού δικτύωσης Telegram, σύμφωνα με το οποίο υπηρετούσε σε τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προσωπική προστασία του Ρώσου πρόεδρου.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27