search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:18
MENU CLOSE

Φοιτητές του ΑΠΘ στη διάθεση του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

01.12.2020 06:25
Φοιτητές του ΑΠΘ στη διάθεση του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού - Media

 

Την απόφασή τους να σταθούν στο πλάι των αυριανών συναδέλφων τους στη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό ανακοίνωσαν οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Αφουγκραζόμαστε την κραυγή αγωνίας που εκπέμπουν οι συνάδελφοι υγειονομικοί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία όλης της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ και συνεχίζει:

«Τώρα που στην πόλη μας ο πόλεμος ενάντια στην πανδημία κλιμακώνεται, οι φοιτητές Ιατρικής, μελλοντικοί γιατροί, έχουμε ευθύνη να μην κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέτουμε άμεσα τους εαυτούς μας στη διάθεση των νοσοκομείων της πόλης, των αυριανών συναδέλφων που δίνουν τη “μητέρα” των μαχών ενάντια στον κορωνοϊό».

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος καλεί κάθε φοιτητή και φοιτήτρια που βρίσκεται στο 4ο, 5ο και 6ο έτος της Ιατρικής «να συνεισφέρει στον αγώνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή για την προστασία και την υπεράσπιση της υγείας του λαού μας».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50