20/01/2021 02:12:42

Δημήτρης Μακαλιάς: «'Οταν ο αδερφός μου πέθανε, μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο» (Video)

Δημήτρης Μακαλιάς: «'Οταν ο αδερφός μου πέθανε, μου πέρασε από το μυαλό να πηδήξω από τον πέμπτο» (Video) - Media

 

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Δανάη Μπάρκα, με τον γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στον θάαντο του αδερφού τυο που τον συγκλόνισε και τον στιγμάτισε. Μάλιστα, δε διστάζει να αποκαλύψει ότι μετά από αυτό το τραγικό συμβάν είχε περάσει από το μυαλό του να δώσει τέλος στη ζωή του. 

«Γενικότερα είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος στις δυσκολίες της ζωής, αλλά όταν πέθανε ο αδερφός μου, πέρασε από το μυαλό μου να πηδήξω από τον πέμπτο όροφο. Για να περάσει από το μυαλό σου, που δεν το κάνεις, έχει ένα υπόβαθρο όλο αυτό. Δηλαδή το… έχτισα μήνες για να φτάσω να πω… τι νόημα έχει τώρα; Που πάει όλο αυτό; Ενώ ήμουν καλά σε όλα τα άλλα, αυτό ήταν πολύ σκληρό.

Όπως προκύπτουν πολλά πράγματα στη ζωή, στην αρχή σου προκαλεί ένα σοκ που όντως μετατοπίζεσαι. Η καθημερινότητα σε κάνει να επανέλθεις, το ξεχνάς. Θα σου πω τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια, στην αρχή έβλεπα πολύ αλλιώς τα πράγματα, αλλά τώρα επανήλθα. Η απώλεια σε μετατοπίζει σε σχέση με σένα προσωπικά τελείως», είπε μεταξύ άλλων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.