25/01/2021 13:14:59

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν βγαίνεις από τα σκοτάδια του τζόγου, συνειδητοποιείς ότι έχεις μείνει μόνος» (Video)

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν βγαίνεις από τα σκοτάδια του τζόγου, συνειδητοποιείς ότι έχεις μείνει μόνος» (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εθισμό του με τον τζόγο.

«Το μετά είναι υπέροχο. Ο εθισμός δεν έχει να κάνει με το αντικείμενό του. Είναι σαν να ξαναγεννιέσαι και να θέλεις να προλάβεις να ρουφήξεις ξανά την ζωή. Κατ’ αρχάς πρέπει να επανορθώσεις πράγματα και σχέσεις με ανθρώπους.

Αναγκαστικά το κάνεις αυτό γιατί συνειδητοποιείς βγαίνοντας από τα σκοτάδια σου, ότι έχεις μείνει αρκετά μόνος χωρίς να το καταλάβεις, συνειδητά ή ασυνείδητα. Οπότε ξεκινάς να επανακοινωνικοποιηθείς, να φτιάξεις τους κύκλους με τους φίλους σου, διαλέγοντας ξανά ανθρώπους κοντά σου και διαλέγοντας με διαφορετικό τρόπο τις δουλειές σου.

Είναι ωραίο να την διαλέγεις και να την ευχαριστιέσαι. Όσο μπορώ προσπαθώ να μην είναι το χρήμα το κριτήριο που θα επιλέξω τις δουλειές μου» είπε μεταξύ άλλων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.