26/01/2021 00:45:43

Στηβ Βρανάκης: Φεύγει από το Μέγαρο Μαξίμου και επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα

Στηβ Βρανάκης: Φεύγει από το Μέγαρο Μαξίμου και επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα - Media

 

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της κυβέρνησης με τον Στηβ Βρανάκη, τον επί έναν χρόνο επικεφαλής του δημιουργικού. Με ανακοίνωσή του, το γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ευχαριστεί τον κ. Βρανάκη για τις υπηρεσίες του και όπως, άλλωστε, τονίζει «σε εθελοντική βάση και αμισθί θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον πρωθυπουργό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Στηβ Βρανάκης, ολοκλήρωσε με επιτυχία την ενός έτους θητεία του ως επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer – CCO) της Ελληνικής Κυβέρνησης, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στη χώρα μας ως ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Βρανάκης και η ομάδα του στο Enterprise Greece, ένα επιτυχημένο μείγμα νέων επαγγελματιών και έμπειρων ειδικών, παρέδωσαν με επιτυχία τη στρατηγική, το επικοινωνιακό αφήγημα, το branding και τον πλήρη οδηγό εφαρμογής μαζί με τα βασικά εργαλεία για την επανατοποθέτηση της εικόνας της χώρας (Repositioning Greece) που θα παρουσιαστεί αργότερα το 2021 λόγω της συγκυρίας με την πανδημία του κορονοϊού.

Καθώς ολοκλήρωσε την αποστολή του, ο κ. Βρανάκης θα αποδεσμευτεί την 1η Δεκεμβρίου 2020 και θα επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα από τον οποίο άλλωστε προήλθε. Σε εθελοντική βάση και αμισθί θα συνεχίσει να κατέχει τον τίτλο του CCO για την Ελλάδα και θα συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό σε θέματα που σχετίζονται με το δημιουργικό, το σχεδιασμό, το branding, την καινοτομία, την τεχνολογία και την αειφορία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.