search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:20
MENU CLOSE

Λήξη του συναγερμού στη Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

01.12.2020 15:59
Λήξη του συναγερμού στη Θεσσαλονίκη: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» - Media

 

Μια κακόγουστη φάρσα εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού αποδείχτηκε πως ήταν το απειλητικό τηλεφώνημα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, που σήμανε συναγερμό στις αρχές το απόγευμα της Τρίτης.

Χωρίς να βρεθεί τίποτα ύποπτο, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι έρευνες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών στο νοσοκομείο και οι αστυνομικοί αποχώρησαν.

Ένας άγνωστος είχε προειδοποιήσει ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», στον όροφο δηλαδή όπου βρίσκονται οι κλινικές Covid 19.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, στο σημείο έσπευσαν νωρίτερα δυνάμεις της αστυνομίας για να αρχίσουν τη σχετική έρευνα με τη συνδρομή κλιμακίου του ΤΕΕΜ (του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, το τηλεφώνημα έγινε στο 166 και ο άγνωστος ανέφερε ότι τοποθετήθηκε βόμβα στον 3ο όροφο του νοσοκομείου που εφημερεύει, δηλαδή στην κλινική Covid-19 του Παπαγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είσοδος στο νοσοκομείο που εφημερεύει δεν έχει απαγορευτεί για τους ασθενείς και για τα περιστατικά που φτάνουν με ασθενοφόρα.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:18