search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Παρεξηγήθηκαν μέσα στο αεροπλάνο και για να την εκδικηθεί της κόλλησε μασημένες τσίχλες στα μαλλιά (Video)

01.12.2020 16:22
Παρεξηγήθηκαν μέσα στο αεροπλάνο και για να την εκδικηθεί της κόλλησε μασημένες τσίχλες στα μαλλιά (Video) - Media

 

Το βίντεο που θα δείτε έχει μέχρι στιγμής 97 εκατομμύρια προβολές στο youtube  αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείχνει δυο γυναίκες που έχουν μαλώσει μέσα στο αεροπλάνο και η μια για να εκδικηθεί την άλλη της βάζει στα ξανθά μακριά μαλλιά της μασημένες τσίχλες και γλειφιτζούρια. 
Όλα ξεκίνησαν επειδή η μπροστινή κοπέλα εμπόδιζε σκόπιμα με τα μαλλιά της την πίσω κοπέλα να παρακολουθήσει κάποιο έργο στην τηλεόραση του αεροπλάνου η οποία βρίσκεται στο κάθισμα. 
Τότε η άλλη για να την εκδικηθεί της έκανε το μαλλί… γης μαδιάμ. Όπως φαίνεται όμως η μπροστινή κοπέλα συνέχιζε να ρίχνει τα μαλλιά της επίτηδες στο κάθισμα της πίσω κοπέλας και της έκρυβε το μόνιτορ. 
Και σαν να μην έφτανε αυτό το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν η πίσω κοπέλα βούτηξε τα μαλλιά της μπροστινής κοπέλας μέσα σε ένα ποτήρι με καφέ 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:00