17/01/2021 17:33:15

Τρόμος στη Ρωσία: Συνελήφθη serial killer - Ομολόγησε ότι σκότωσε 25 γυναίκες

Τρόμος στη Ρωσία: Συνελήφθη serial killer - Ομολόγησε ότι σκότωσε 25 γυναίκες - Media
 
Έναν serial killer που είχε σκοτώσει πάνω από 25 γυναίκες συνέλαβαν οι αρχές της Ρωσίας.Πρόκειται για έναν 38χρονο με το όνομα Ράντικ Ταγκίροφ ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, ομολόγησε τη δολοφονία 26 ηλικιωμένων γυναικών, τη διετία 2011-2012.
 
Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε από γενετικό υλικό που βρέθηκε σε ίχνη που άφησε στα σημεία των δολοφονιών. Ο Ταγκίροφ κατάφερνε να μπαίνει στα διαμερίσματα των ηλικιωμένων γυναικών οι οποίες ζούσαν μόνες τους, παριστάνοντας τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό ή τον εργαζόμενο σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.
 
Μετά την είσοδό του στα διαμερίσματα, σκότωνε τις γυναίκες, στην πλειονότητά τους άνω των 70 ετών. Τις στραγγάλιζε με τα χέρια του ή με άλλα αντικείμενα, όπως ποδιές και σχοινί για άπλωμα ρούχων. Ο 38χρονος στη συνέχεια έκλεβε χρήματα από τα διαμερίσματα.
 
Ο Ταγκίροφ έδρασε μέχρι το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας αλλά έκτοτε δεν σημειώθηκαν άλλες τέτοιου είδους δολοφονίες. Το 2017 όμως μια σειρά δολοφονιών αναζωπύρωσαν τις υποψίες ότι αυτός ήταν και πάλι ο δράστης.
 
Το 2019 η αστυνομία τον επικήρυξε με 30.000 λίρες για πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψή του.
 
Πηγή: news247

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.