search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:01
MENU CLOSE

Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας – 30 ένοπλοι ληστές σκόρπισαν τον τρόμο με πυροβολισμούς και εκρήξεις (Video)

01.12.2020 17:55
Κινηματογραφική ληστεία τράπεζας – 30 ένοπλοι ληστές σκόρπισαν τον τρόμο με πυροβολισμούς και εκρήξεις (Video) - Media

 

Η μικρή πόλη Κρισιούμα της Βραζιλίας έζησε μια νύχτα τρόμου. 30 ένοπλοι επιχείρησαν να ληστέψουν την τοπική τράπεζα αλλά έγιναν αντιληπτοί. Ακολούθησε ένας πραγματικός πόλεμος με την αστυνομία, εκρήξεις, πυροβολισμοί ακόμη και ομηρεία. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι ένοπλοι ήταν ζωσμένοι με βαρύ οπλισμό και σχεδόν ισοπέδωσαν τη συνοικία που βρισκόταν η τράπεζα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η λεία των δραστών, που κατάφεραν να διαφύγουν και οι 30 και κανείς δεν έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. 
Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης Ανσέλμο Κρουζ δήλωσε: «Ήταν πολύ βίαιο. Γύρω στα μεσάνυχτα, περίπου 30 εγκληματίες εξαπέλυσαν επίθεση με βαρύ οπλισμό και εκρηκτικά για να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια της τράπεζας».

Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ένας αστυνομικός φρουρός τραυματίστηκε όπως και ένας φρουρός ασφαλείας της τράπεζας. Για να καταφέρουν να διαφύγουν οι δράστες, έπιασαν ομήρους κάποιους εργάτες που εκείνη την ώρα έβαφαν τις διαγραμμίσεις στο δρόμο έξω από την τράπεζα. 
Η αστυνομία εντόπισε αργότερα τα οχήματα με τα οποία διέφυγαν οι δράστες, όχι όμως και εκείνους. Τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν ένα βίντεο στο οποίο πυροτεχνουργοί απομακρύνουν από το σημείο, με τη βοήθεια ενός ρομπότ, περίπου 30 κιλά εκρηκτικών υλών που άφησαν πίσω τους οι δράστες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30