search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41
MENU CLOSE

Θρίλερ με Μαραντόνα: Έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι και το γραφείο της ψυχιάτρου του

01.12.2020 19:38
Αποθέωση Πάπα Φραγκίσκου για Μαραντόνα: «Ήταν ένας ποιητής των γηπέδων» - Media
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση που έχουν στήσει οι Αρχές της Αργεντινής προκειμένου να διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα την περασμένη Τετάρτη. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρμόδιοι είναι της ανθρωποκτονίας, από αμέλεια και κακών χειρισμών των γιατρών που παρακολουθούσαν τον «Θεό» της μπάλας.
 
Η Αστυνομία, έπειτα από σχετική παραγγελία των δικαστικών αρχών, ξεκίνησε μεγάλη έρευνα στο σπίτι και το γραφείο του Λεοπόλντο Λούκε, του νευροχειρουργού που έκανε την επέμβαση στο κεφάλι στον «Ντιεγκίτο» και ήταν πάντα δίπλα του. Αν και ακόμα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ο γιατρός εξετάζεται από τις Αρχές ως ύποπτος για την απώλεια του Αργεντινού σούπερ σταρ.
 
Όμως τις τελευταίες ώρες στο «στόχαστρο» των Αρχών έχει μπει ακόμα ένα άτομο, η Αγκουστίνα Κοσάκοφ, η ψυχίατρος που παρακολουθούσε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Μάλιστα, είναι μία εκ των γιατρών που υπέγραψε για την έξοδό του από το νοσοκομείο, μετά την επέμβαση που είχε κάνει, ενώ ανήκε στην ομάδα του Λεοπόλντο Λούκε.
 

Έφοδοι της αστυνομίας

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν τα Μέσα της Αργεντινής η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα το πρωί και περιλάμβανε δύο μέρη. Το πρώτο αφορούσε σε έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι της Αγκουστίνα Κοσάκοφ, όπου ήταν παρών ο αναπληρωτής γενικός Εισαγγελέας του Σαν Ισίντρο, Πατρίτσιο Φεράρι και το δεύτερο, στο γραφείο της ψυχιάτρου, πέντε τετράγωνα από το σπίτι της, υπό την διεύθυνση της Εισαγγελέας του Μπεναβίδες, Λάουρα Κάπρα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις δύο εφόδους που έγιναν, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που είχε γίνει και στα «ντου» στην οικία και το γραφείο του Λεοπόλντο Λούκε, δηλαδή η κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και των εγγράφων που αναφέρονται στον «Ντιεγκίτο»
 
Όσον αφορά στην γνωμάτευση της Αγκουστίνα Κοσάκοφ, για την έξοδο του Αργεντινού σούπερ σταρ από το νοσοκομείο, ζήτησε ως απαραίτητες προϋποθέσεις την παρουσία νοσοκόμων, κατά προτίμηση ανδρών για πλήρη απασχόληση και ειδικευμένους σε προβλήματα χρήσης ουσιών, νευρολόγο και κλινικό γιατρό. Παράλληλα, ζήτησε να υπάρχει η δυνατότητα ιατρικών μελετών και παρουσία ασθενοφόρου, σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του ασθενούς.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41