search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:54
MENU CLOSE

«Φως στην άκρη του τούνελ» της πανδημίας «βλέπει» ο Τσιόδρας

01.12.2020 20:21
«Φως στην άκρη του τούνελ» της πανδημίας «βλέπει» ο Τσιόδρας - Media

 

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την έκβαση της πανδημίας, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» στη «Στέγη» του Ιδρύματος Ωνάση, τόνισε πως η ανθρωπότητα ενωμένη θα νικήσει τον ιό, ενώ αναφερόμενος στο HIV/AIDS σημείωσε πως λειτούργησε ως πυξίδα για τον νέο κορωνοϊό.

Όπως είπε, έχουν αναφερθεί πολλαπλές μορφές στίγματος και διάκρισης στην πανδημία, λόγω του φόβου και της αβεβαιότητας η οποία αναδύεται στη διάρκειά της, ωστόσο επισήμανε πως «θα νικήσουμε, γιατί ως ανθρωπότητα έχουμε μάθει να νικάμε».

«Ήδη έχουμε αισιόδοξα δεδομένα από τα εμβόλια. Ελπίζω ότι με κατανόηση και υπομονή θα ξεπεράσουμε το τούνελ. Σίγουρα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ», ανέφερε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αλληλεγγύη, σεβασμό ο ένας προς τον άλλον και «να προχωρήσουμε ενωμένοι. Να μην μας διχάσει αυτό το πράγμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:54