search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Προβληματισμένοι με την απογευματινή ζώνη στον ΑΝΤ1…

02.12.2020 07:13
Τηλεθέαση: Προβληματισμένοι με την απογευματινή ζώνη στον ΑΝΤ1... - Media

 

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1.  Τα ποσοστά τηλεθέασης που κάνει το κανάλι στην απογευματινή ζώνη του είναι απογοητευτηκά , ωθώντας το κανάλι σε σπασμωδικές κινήσεις αφού από τη μια στιγμή στην άλλη κόβει σειρές όπως τα “Εγκλήματα” και τον  “Αστυνόμο Ρέξ” για να βάλει την “Βασίλισσα της Καρδίας” , ώσπου σήμερα επανέφερε τον παλιό προγραμματισμό,κόβοντας έτσι  την σαπουνόπερα που ήδη είχε παίξει μέσα απο το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Ωστόσο έντονος προβληματισμός επικρατεί και για το “STILL STANDING” που μάλλον δείχνει ότι έχει κουράσει σαν κόνσπετ.  

Σύμφωνα με το tvnea στον ΑΝΤ1 επαιξεργαζονται νέα τηλεπαιχνίδια  που πολύ πιθανόν να αντικαταστήσουν προγράμματα που ήδη παίζουν. Ένα από αυτά είναι και το “Family Feud” που ήδη έχουμε δει (“Κόντρες” με τον Βλάσση Μπονάτσο που στη συνέχεια έγινε “Κόντρα Πλακέ” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.”).

Το Family Feud είναι ένα από τα μακροβιότερα παιχνίδια της παγκόσμιας τηλεόρασης και προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού. «Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1976 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.  Είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να βρουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις σε ένα ερώτημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:51