search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54
MENU CLOSE

Οικονόμου-Αναστασοπούλου: «Είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη – Θα κάνουμε τεστ κι εμείς» (Video)

02.12.2020 08:30
Οικονόμου-Αναστασοπούλου: «Είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη - Θα κάνουμε τεστ κι εμείς» (Video) - Media

 

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου στη σημερινή τους εκπομπή ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό, καθώς ο Γιώργος Πατούλης τον οποίο είχαν καλεσμένο πρόσφατα, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ εμφανίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις διατηρώντας τις αποτάσεις στο στούντιο της εκπομπής και δήλωσαν τα εξής: 

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος.

Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής με τη Μαρία Αναστασοπούλου να συμπληρώνει: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».

«Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές» είπε με χιούμορ καταλήγοντας ο παρουσιαστής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:54