search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Ζητούν δραστικά μέτρα μετά τον θάνατο δικυκλιστή που «τράκαρε» με αγριογούρουνο

02.12.2020 08:47
Καλαμάτα: Ζητούν δραστικά μέτρα μετά τον θάνατο δικυκλιστή που «τράκαρε» με αγριογούρουνο - Media

 

Τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων στον Δήμο Δυτικής Μάνης με αποκορύφωμα τον πρόσφατο θάνατο 49χρονου, μετά τη σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του με ένα από αυτά τα ζώα επισημαίνει ο δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας σε επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.

Ο δήμαρχος ζητεί από τον υπουργό να λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα να προχωρήσει στην λήψη “δραστικών” αποφάσεων, μέσα στο υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο.

Ειδικότερα, ο Δ. Γιαννημάρας σημειώνει στην επιστολή του:

“Κύριε υπουργέ,

Με το αριθμ. 6578/11-09-2020 ἐγγραφό µας, σας είχαμε ενημερώσει για την υπέρμετρη αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Μάνης και για τους κινδύνους που διέτρεχε η ζωή των συμπολιτών µας.

Σήµερα είµαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ένας συνάνθρωπός µας 49 ετών έχασε τη ζωή του επειδή ένας αγριόχοιρος έπεσε πάνω στη µηχανή που οδηγούσε, επί της επαρχιακής οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, για να µη χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές, να έχουμε τις δικές σας δραστικές αποφάσεις ή τις αποφάσεις σε Περιφερειακό επίπεδο αν αυτό το επιτρέπει η Νομοθεσία”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00