search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:34
MENU CLOSE

Μοντέλο της Vogue, τυφλωμένο από ζήλια μαχαιρώσε μέχρι θανάτου τον εραστή της – Της έφερε στο σπίτι άλλη γυναίκα (Video)

02.12.2020 13:49
Μοντέλο της Vogue, τυφλωμένο από ζήλια μαχαιρώσε μέχρι θανάτου τον εραστή της – Της έφερε στο σπίτι άλλη γυναίκα (Video) - Media

 

Η Λίλια Σουδάκοβα είναι ένα γνωστό μοντέλο με κατακόκκινα μαλλιά, από τη Ρωσία, το οποίο έχει ποζάρει μάλιστα και αρκετές φορές για το γνωστό περιοδικό μόδας Vogue. Όλα δείχνουν ότι η καριέρα της θα διακοπεί πρόωρα αφού η Λίλια κατηγορείται για τη δολοφονία του εραστή της Σεργκέι Ποπόφ.
Όπως έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία, η Λίλια και ο Σεργκέι μάλωσαν άγρια στο σπίτι αφού ο Σεργκέι, έφερε μια άλλη κοπέλα που γνώρισε σε ένα μπαρ, στο κρεβάτι τους. 


Η Λίλια δεν το ανέχτηκε και μετά τον άγριο τσακωμό, άρπαξε ένα μαχαίρι και κάρφωσε πολλές φορές τον Σεργκέι, στο λαιμό και το στήθος. Πάντως η μητέρα του μοντέλου δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα και υποστηρίζει ότι ο Σεργκέι έδερνε και κακοποιούσε τη Λίλια και πως όταν τον σκότωσε αυτό έγινε επειδή βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας. 


Στην αστυνομία τηλεφώνησε η ίδια η Λίλια όταν μέσα στα αίματα συνειδητοποίησε ότι είχε σκοτώσει τον εραστή της. Το μοντέλο έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο της Russian Vogue και σε περιοδικά στην Ιταλία, την Κίνα και την Ιαπωνία. Το πρόσωπό της χρησιμοποιήθηκε για να διαφημίσει μια ρωσική μάρκα ρούχων.


Η Λίλια κινδυνεύει να καταδικαστεί σε ποινή 15 χρόνων εάν το δικαστήριο την κρίνει ένοχη
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:33