search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Μοντέλο συνελήφθη επειδή φορούσε αποκαλυπτικό φόρεμα και έκανε σέξι πόζες μπροστά από τις πυραμίδες (Photos)

02.12.2020 14:36
Μοντέλο συνελήφθη επειδή φορούσε αποκαλυπτικό φόρεμα και έκανε σέξι πόζες μπροστά από τις πυραμίδες (Photos) - Media

 

Οι αρχές της Αιγύπτου συνέλαβαν το μοντέλο Σαλμά Αλ Σίμι επειδή φορούσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και φωτογραφιζόταν με σέξι πόζες μπροστά από την πυραμίδα του Τζοζέρ στη νεκρόπολη Σακάρα έξω από το Κάϊρο.


Μαζί με το μοντέλο συνελήφθη και ο φωτογράφος, ενώ και οι δυο τώρα περιμένουν να περάσουν από την αιγυπτιακή δικαιοσύνη.

Η Σαλμά φορούσε ένα αποκαλυπτικό λευκό φαραωνικό φόρεμα και η σύλληψη έγινε ύστερα από καταγγελίες στην αστυνομία κάποιων κατοίκων της περιοχής. 


Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι για παράβαση των νόμων του υπουργείου αρχαιοτήτων αλλά και για χλευασμό της αρχαίας κληρονομιάς της Αιγύπτου.

Η νεκρόπολη Σακάρα είναι ένα νεκροταφείο ηλικίας που ξεπερνά τα 3.000 χρόνια ενώ τόσο αυτή όσο και η πυραμίδα του Τζοζέρ έχουν καθοριστεί ως μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.


Τους τελευταίους μήνες, Αιγυπτιακά δικαστήρια έχουν εκδώσει ποινές φυλάκισης εναντίον δώδεκα ανθρώπων που φωτογραφήθηκαν με τρόπο προσβλητικό μπροστά από μνημεία της χώρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:58