21/01/2021 22:09:58

Γαλάτσι: Ασυνείδητοι κόβουν με τσεκούρι δέντρα σε κεντρικούς δρόμους - Μήνυση από τον δήμαρχο (Photos)

Γαλάτσι: Ασυνείδητοι κόβουν με τσεκούρι δέντρα σε κεντρικούς δρόμους - Μήνυση από τον δήμαρχο (Photos) - Media

 

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε χθες ο Δήμος Γαλατσίου, μέσω του αντιδημάρχου Γιώργου Αμοργιανού, καθώς συνεχίζεται από αγνώστους το παράνομο κόψιμο δέντρων με τσεκούρι ή αλυσοπρίονο στην κεντρική λεωφόρο και στην κάθετη οδό Νάξου.

Αυτή είναι η δεύτερη μήνυση που κατατίθεται, καθώς είχε προηγηθεί και μία πριν από λίγες ημέρες από τον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο για παράνομο κόψιμο δέντρων επί της οδού Καραϊσκάκη.

Ο δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση των δέντρων που κόπηκαν.  

«Η φροντίδα των δημοτικών χώρων πρασίνου, η προστασία των δέντρων και η λήψη των κατάλληλων μέτρων ανήκουν στην αρμοδιότητα της υπηρεσίας του δήμου και μόνο. Για κάθε παράνομη ενέργεια ο δήμος δεσμεύεται να ακολουθεί τη νόμιμη οδό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.  

«Ο Δήμος Γαλατσίου θα προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό στην αντικατάσταση των δένδρων που κόπηκαν παράνομα από ασυνείδητους. Ανάλογες συμπεριφορές πρέπει να τιμωρούνται, ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Το περιβάλλον είναι ευθύνη όλων και χρειάζεται την προστασία μας», προσθέτει.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.