search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: Έβαζαν υπηρεσία αστυνομικούς με κορωνοϊό

03.12.2020 07:04
Μαφιόζικη εκτέλεση στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων - Νεκρός 60χρονος υπάλληλος - Media

Ακόμη ένας αστυνομικός, ο δεύτερος, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για έναν 52χρονο πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

Με αφρομή το γεγονός αυτό σε καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο 52χρονος κόλλησε κορωνοϊό εν ώρα καθήκοντος.

Ο κ. Γερακαράκος, μιλώντας στο OPEN TV, αναφέρθηκε στις δύσκολες εργασιακές συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αστυνομικοί από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού και ενημέρωσε πως είναι συνολικά 500 οι αστυνομικοί που είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Έκανε την καταγγελία ότι οι αστυνομικοί έκαναν υπηρεσία ενώ είχαν κορωνοιό. «Αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γερακαράκος

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33