search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Το πρόσωπο που «φωτογραφίζουν» για τη διαρροή για τον ΕΟΔΥ, σε «Βήμα» και «Δημοκρατία»

03.12.2020 07:11
Ποιους βουλευτές «θέλει» το Μαξίμου στα κανάλια για τα ελληνοτουρκικά  - Media

 

Όλοι τις τελευταίες ημέρες στην πολιτικο-μιντιακή “πιάτσα” έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι για το ποιος διέρρευσε στο “Βήμα” και τη “Δημοκρατία” (οι οποίες για να το πούμε κομψά είναι αντίπαλες εφημερίδες) το θέμα περί παράλληλου συστήματος καταγραφής των κρουσμάτων και τη σύγκρουση Τσιόδρα – Χαρδαλιά από τη μια πλευρά και Αρκουμανέα – Κικίλια από την άλλη… Οι υπόνοιες λοιπόν (πολλών τουλάχιστον) συγκεντρώνονται σε πρόσωπο που προέρχεται από την αντιπολίτευση (όχι από το ΣΥΡΙΖΑ)!

Όπως και να ‘χει το θέμα έχει διαψευστεί – ως γνωστόν, από την κυβέρνηση (και θα πάει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας), ενώ τα δημοσιεύματα ελέγχει εισαγγελέας… Πάντως το αποτέλεσμα είναι ότι έχει προκληθεί σύρραξη σε πολλά επίπεδα, τόσο πολιτικά όσο και μιντιακά.

Τέλος για την ιστορία να σημειωθεί ότι αναφορά στο ίδιο θέμα, αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα, είχε σε ρεπορτάζ της και η “Καθημερινή” της Κυριακής.

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:06