search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Μαρία Βοσκοπούλου: «Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου»

03.12.2020 08:29
Μαρία Βοσκοπούλου: «Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου» - Media

 

Την πρώτη τη συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία η οποία σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις παρακολουθώντας, παράλληλα, μαθήματα ορθοφωνίας, ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη της guest εμφάνιση στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα. Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου. Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48