search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:45
MENU CLOSE

Η Μισέλ Φάιφερ με κόκκινα μαλλιά για τον νέο της ρόλο (Photos)

03.12.2020 14:26
Η Μισέλ Φάιφερ με κόκκινα μαλλιά για τον νέο της ρόλο (Photos) - Media

 

Η Μισέλ Φάιφερ, μια από τις πιο διάσημες και γοητευτικές πρωταγωνίστριες που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία φωτογραφία της, όπου την βλέπουμε με κόκκινα μαλλιά.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ διατηρεί ατόφια τη γοητεία της στα 62 χρόνια της και στη νέα της ταινία «French Exit» οι κριτικοί κινηματογράφου σχολιάζουν ότι έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει το πολυπόθητο όσκαρ για την ερμηνεία της. Αν και παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στο Χόλιγουντ και ενεργή εδώ και 40 χρόνια περίπου, η Μισέλ Φάιφερ δεν έχει κατακτήσει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο, έχοντας 3 συνολικά υποψηφιότητες στην καριέρα της.

Η ταινία του Αζάζελ Γιάκομπς «French Exit» πήρε ανάμεικτες κριτικές, όλοι σχεδόν όμως συμφώνησαν σε ένα πράγμα, την εντυπωσιακή ερμηνεία της Μισέλ Φάιφερ στο ρόλο μιας socialite του Μανχάταν, την Frances Price, που αφού έχει κατασπαταλήσει, ως χήρα πια, την περιουσία της, μετακομίζει μαζί με τον γιο της και τον γάτο της σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι, όπου δέχεται με χαρά την παρέα μιας σειράς απόκληρων που μοιάζουν με εξωγήινοι που ζουν ανάμεσά μας.

Στην ταινία η ηθοποιός αποχωρίζεται τα ξανθά της μαλλιά και έχει πλέον κόκκινα. Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της και το νέο της hairlook για τον νέο της ρόλο ενθουσίασε τους 1.8 εκατομμύρια followers.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:44