search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Μέρι Κέιτ Oλσεν-Ολιβιέ Σαρκοζί: Δικαστικός «πόλεμος» για το σπίτι των 13,5 εκατ. δολαρίων (Photos)

03.12.2020 14:50
Μέρι Κέιτ Oλσεν-Ολιβιέ Σαρκοζί: Δικαστικός «πόλεμος» για το σπίτι των 13,5 εκατ. δολαρίων (Photos) - Media

 

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν για άλλη μια φορά η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο τραπεζίτης Ολιβιέ Σαρκοζί, μετά το πολύκροτο διαζύγιο.

Το διαζύγιο ήρθε την περασμένη άνοιξη μετά από πέντε χρόνια γάμου, και το πρώην ζεύγος θα βρεθεί ενώπιων του δικαστηρίου στις 15 Δεκεμβρίου προκειμένου να  καταλήξουν σ’ έναν συμβιβασμό για το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, αξίας 13,5 εκατ. δολαρίων.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι το 2014 και είχαν διαθέσει τρία εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνισή του.

Το σπίτι των 8.000 τ.μ. διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με πανύψηλα ταβάνια (πάνω από έξι μέτρα), επτά τζάκια, ιδιωτικό συντριβάνι, ατελιέ, αίθουσα χορού, εσωτερικό ασανσέρ και φυσικά γκαράζ. Το σπίτι βρίσκεται στο Turtle Bay του Μανχάταν.

Η προσωπική περιουσία της 34χρονης Μέρι Κέιτ Όλσεν υπολογίζεται γύρω στα 250 εκατ. δολάρια, την οποία φρόντισε να προστατέψει μ’ ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, που τέθηκε σε ισχύ όταν αποφάσισε να χωρίσει από τον Σαρκοζί. Γι’ αυτό και υπέβαλε – σύμφωνα με το TMZ- αίτηση διαζυγίου «έκτακτης ανάγκης» στις 17 Απριλίου για διάλυση του γάμου της, που όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο λόγω της πανδημίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23