search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:00
MENU CLOSE

Σχολιαστές αναζητά το δελτίο του MEGA

04.12.2020 07:00
Σχολιαστές αναζητά το δελτίο του MEGA - Media

 

Τη δόξα του ΑΝΤ1 “ζήλεψε” το δελτίο ειδήσεων του MEGA και ψάχνει σχολιαστές για τα γεγονότα του…

Μόνο που η “δεξαμενή” του είναι περιορισμένη και κυρίως αντί τηλεοπτική! Τα πρόσωπα που έχει στη διάθεσή του το κανάλι και προέρχονται από τα δικά του Μέσα, εκτός από περιορισμένου βεληνεκούς πρόσωπα με ελάχιστη εως μηδενική επιρροή στην κοινή γνώμη, επιπλέον είναι και αντί τηλεοπτικά.

Δεν τα “αγαπά” δηλαδή ο φακός! Και αυτό ισχύει σχεδόν για όλους που έχει δοκιμάσει εως τώρα, από τον Αντώνη Καρακούση (διευθυντή του “Βήματος”) εως τον Γιώργο Μαντέλα (διευθυντή των “ΝΕΩΝ”), μέχρι τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο και Δημήτρη Μανιάτη. Κι ενώ για τους δυο πρώτους το αντιλήφθησαν νωρίς…

Για τους άλλους δυο επιμένουν ακόμη (αλλά μάταια)!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ισχυρό τους όπλο σε αυτόν τον τομέα είναι μόνο ο Γιάννης Πρετεντέρης, αλλά ο γνωστός αρθρογράφος – σοφά, έχει επιλέξει να κρατά αποστάσεις από την ενημέρωση του MEGA!

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59