17/01/2021 05:38:07

Ποιος θα μοιράσει τα λεφτά της νέας καμπάνιας για τον εμβολιασμό;

Ποιος θα μοιράσει τα λεφτά της νέας καμπάνιας για τον εμβολιασμό;  - Media

 

Έχει ασκηθεί πολλές φορές στο παρελθόν κριτική στον Στέλιο Πέτσα, με τον χαρακτηρισμό της προηγούμενης καμπάνιας για την πανδημία ως «λίστα Πέτσα».

Και αυτό μπορεί να είναι λίγο άδικο γιατί ο ίδιος έβαλε μεν κάποιες πινελιές, ωστόσο τον καθοριστικό ρόλο είχε άλλος, που είναι πολύ πιο κοντά στον πρωθυπουργό -και έχει επίσης γραφείο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκλήθη μετά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να δικαιολογήσει τις «ανορθογραφίες» της λίστας, για αρκετές εκ των οποίων (όχι για όλες όμως…) δεν είχε καμία ευθύνη.

Ως εκ τούτων, σύμφωνα με το matrix24 αυτή τη φορά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν «καίγεται» να… «μοιράσει» ο ίδιος τα λεφτά της καμπάνιας για τον εμβολιασμό -αρκεί να αναλάβει την ευθύνη των χειρισμών του όποιος αποφασίσει να βάλει κάτω τα ποσά και την λίστα των ΜΜΕ, για να πάρει τις αποφάσεις…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.