search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:26
MENU CLOSE

Καλιφόρνια: Ξήλωσαν τον μονόλιθο και «φύτεψαν» σταυρό – «Δεν θέλουμε παράνομους εξωγήινους από το Μεξικό ή το διάστημα» (Photos/Videos)

04.12.2020 08:23
Καλιφόρνια: Ξήλωσαν τον μονόλιθο και «φύτεψαν» σταυρό - «Δεν θέλουμε παράνομους εξωγήινους από το Μεξικό ή το διάστημα» (Photos/Videos) - Media

 

Αντιπαραθέσεις φαίνεται ότι τροφοδοτούν στο εσωτερικό των ΗΠΑ οι… μυστηριώδεις τοποθετήσεις “μονόλιθων” σε διάφορες περιοχές της χώρας. 

Η αρχή έγινε στην έρημο της Γιούτα όπου τυχαία εντοπίστηκε από ελικόπτερο μια τριγωνική μεταλλική κατασκευή που παρέπεμπε σε “μονόλιθο” αλλά μετά από λίγο αφότου έγινε γνωστό το συμβάν τέσσερις άνδρες το αποκαθήλωσαν και το εξαφάνισαν, 

Την Τετάρτη, άλλος ένας τέτοιος μυστηριώδης μονόλιθος εντοπίστηκε σε περιοχή της Καλιφόρνια. 

Όμως μετά από λίγες ώρες κι αυτός εξαφανίστηκε από μια ομάδα τεσσάρων ανδρών που αφού τον “ξήλωσαν” και τον έριξαν στο έδαφος, τον αντικατέστησαν με έναν ξύλινο σταυρό. Μάλιστα όταν τον έσπρωχναν για να τον ρίξουν στο έδαφος φώναζαν ρυθμικά «Ο Χριστός είναι βασιλιάς!». Ενώ ένας εξ αυτών είπε: «Ο Χριστός είναι βασιλιάς σε αυτήν τη χώρα. Δεν θέλουμε παράνομους εξωγήινους από το Μεξικό ή το μακρινό διάστημα, οπότε ας καταρρίψουμε αυτόν τον μονόλιθο».

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο διάρκειας πέντε ωρών που δημοσιεύθηκε από έναν χρήστη με το όνομα «CultureWarCriminal» στην πλατφόρμα DLive, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (03/12), οι άνδρες έφτασαν με αυτοκίνητο στην τοποθεσία του μονόλιθου, στην Καλιφόρνια, και άκουγαν πατριωτικά τραγούδια κατά τη διαδρομή τους.

Από την πλευρά τους, οι τοπικές Αρχές δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό και δεν προτίθενται να ερευνήσουν την υπόθεση.

Ο μονόλιθος, που είναι από ατσάλι και έχει ύψος τριών μέτρων, εξαφανίστηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:26