search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03
MENU CLOSE

Γαλλία: Άντρας 300 κιλών «δραπέτευσε» από το σπίτι του μέσα σε κοντέινερ – Απίστευτη επιχείρηση διάσωσης με γερανό (Videos)

04.12.2020 08:26
Γαλλία: Άντρας 300 κιλών «δραπέτευσε» από το σπίτι του μέσα σε κοντέινερ - Απίστευτη επιχείρηση διάσωσης με γερανό (Videos) - Media

 

Μια… γιγαντιαία και παράλληλα σωτήρια επιχείρηση έφεραβ εις πέρας πριν λίγες μέρες οι αρχές στην Γαλλία.

Η ανάγκη προέκυψε ότι κρίθηκε απολύτως απαραίτητο ένας άντρας 300 κιλών να βγει από το σπίτι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Σχεδόν 50 άνθρωποι(!) επιστράτευσαν ακόμα και έναν γερανό για να βγάλουν από το σπίτι του τον εύσωμο άντρα!

Ο άνθρωπος, που ζει στην πόλη Περπινιάν και λόγω της υγείας του ήταν εγκλωβισμένος στην οικία του επί μία τετραετία, έπρεπε να μεταφερθεί τώρα πια σε νοσοκομείο για περίθαλψη.

Η διαδικασία της μεταφοράς του, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού υπήρχε κίνδυνος ο άντρας να πάθει καρδιακή προσβολή!

Τελικά, με τη χρήση του γερανού, ενός κοντέινερ και γκρεμίζοντας ένα παράθυρο(!), ο Παναμπιέρ, όπως είναι το όνομα του άνδρα, διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μονπελιέ. 

Όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει, ο άντρας θα μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο για τη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει πάλι προσπάθεια για να μεταφερθεί ο άνδρας, αλλά δεν καρποφόρησε, καθώς ο Παναμπιέρ αρνήθηκε, φοβούμενος ότι θα χάσει το διαμέρισμά του…

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01