search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:28
MENU CLOSE

Αυγενάκης: Με το νέο χρόνο η επανέναρξη των πρωταθλημάτων

04.12.2020 08:45
Αυγενάκης για Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους - Media

 

«Αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες, την ώρα που ο κοροναϊός σήμερα καλά κρατεί. Οπότε, όποια ημερομηνία και να πούμε, θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγγνώμη, αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμησή μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη πρωταθλημάτων».

Αυτό σχολίασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν στη δράση τα πρωταθλήματα που διακόπηκαν λόγω του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της Πάτρας.

Όπως τόνισε, τα τωρινά δεδομένα δεν του επιτρέπουν να πει με σιγουριά πότε θα γίνει, ωστόσο σίγουρα δε θα είναι μέσα στο 2020.

Συγκεκριμένα, η επανέναρξη έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2021, ωστόσο παραδέχτηκε πως δεν είναι σε θέση να δώσει αυτήν τη στιγμή ακριβή ημερομηνία λόγω της κατάστασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25