search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:45
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του κορυφαίου τενίστα που προκάλεσε οργή στο Twitter

04.12.2020 09:52
Στέφανος Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση του κορυφαίου τενίστα που προκάλεσε οργή στο Twitter  - Media

 

 Harrods στην Ελλάδα ζήτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω μιας ανάρτησής του στο Twitter, κάτι που εξόργισε πλήθος χρηστών του διαδικτύου.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων, με πολλούς να επισημαίνουν ότι εν μέσω πανδημίας και σε μια περίοδο που η χώρα και οι πολίτες της βρίσκονται σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο ίδιος επιδεικνύοντας προκλητική αδιαφορία, αγωνιά για το πότε  θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα. 

Δεν έλειψαν, μάλιστα, κι εκείνοι ποτ τον συνέκριναν με τον Αντετοκούνμπο, επισημαίνοντας:  “Η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου”.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το «πάρτι» αρνητικών σχολίων που στήθηκε στο Twitter μετά την ατυχή ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43