25/01/2021 03:28:57

«Νεκρός αδελφός»: Η ταινία για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Δείτε τη (Video)

«Νεκρός αδελφός»: Η ταινία για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Δείτε τη (Video) - Media

 

Η ταινία κυκλοφόρησε πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Σήμερα κυκλοφορεί και με τους αγγλικούς υπότιτλους. Δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που ο Κορκονέας δολοφονεί τον Αλέξη Γρηγορόπουλο με το υπηρεσιακό του όπλο. 
Και όλα αυτά εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης για την αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Η παραγωγή είναι της Freedom TV και το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Μάνο Τσίζεκ.
Η ταινία πήρε το όνομα της από το τραγούδι του «νεκρού αδελφού» για το οποίο ο Αλέξης είχε γράψει μια από τις τελευταίες του εκθέσεις. Κατά τη διάρκεια του φιλμ διαβάζονται αποσπάσματα από τις σχολικές εκθέσεις του δολοφονημένου παιδιού. 
Στην ταινία χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα από τις πραγματικές επικοινωνίες ασυρμάτου της αστυνομίας, της κρίσιμης βραδιάς. Το σενάριο έχει βασιστεί σε υλικό από τη δικογραφία το οποίο παραχώρησαν οι συνήγοροι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.