search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:36
MENU CLOSE

«Κράσαρε» και πάλι το e-shop της Jumbo

04.12.2020 15:03
jumbo1.jpg

 

 

Λίγες μέρες μετά την επαναλειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, η εταιρεία ενημερώνει πως θα παραμείνει κλειστό μέχρι… νεωτέρας ώστε να εξυπηρετήσει απρόσκοπτα τον μέχρι στιγμής τεράστιο όγκο παραγγελιών. Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται στην αρχική σελίδα αλλά και όταν κάποιος επιχειρήσει να πραγματοποιήσει κάποια αγορά ενώ είναι αδύνατη και η ολοκλήρωση της συναλλαγής, ακόμη και αν κάποιος επιχειρήσει να προχωρήσει στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά στα μέσα Νοεμβρίου πως κατεβάζει… ρολά το ηλεκτρονικό της κατάστημα μέχρι τις 26 Νοεμβρίου ενώ ακολούθησε νεότερη ανακοίνωση τις επόμενες μέρες που έκανε γνωστό πως θα παραμείνει κλειστό… μέχρι νεοτέρας. Στις 30 Νοεμβρίου άρχισε να δέχεται και πάλι παραγγελίες, μέχρι σήμερα, οπότε αναγκάστηκε να… σηκώσει και πάλι τα χέρια ψηλά λόγω της «εκτόξευση» των παραγγελιών.

Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει η αλυσίδα παιχνιδιών «Μουστάκας», η οποία και αυτή πριν λίγα 24ώρα δήλωσε ανήμποροι να ανταποκριθεί στον αυξημένο όγκο παραγγελιών. Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή κίνηση παραπέμπει σε ένα άλλο site για την αγορά παιχνιδιών (!). Ένα site αγνώστου ιδιοκτησίας, αφού η εταιρεία δεν έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Τύπο περί τίνος πρόκειται…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35