search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Ο τριών ετών πρίγκιπας Γουίλιαμ πουδράρει την πριγκίπισσα Νταϊάνα – Το άγνωστο βίντεο από το 1983 (Video)

04.12.2020 15:30
Ο τριών ετών πρίγκιπας Γουίλιαμ πουδράρει την πριγκίπισσα Νταϊάνα - Το άγνωστο βίντεο από το 1983 (Video) - Media

 

Ένα βίντεο που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ, του τρίχρονου πρίγκιπα Γουίλιαμ να πουδράρει το πρόσωπο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral ένα βίντεο από το 1985, το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί. Στο βίντεο βλέπουμε τον τριών ετών πρίγκιπα Γουίλιαμ να πουδράρει το πρόσωπο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια μια φωτογράφισης, στην οποία συμμετείχαν και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορά ένα ρομαντικό και στιλάτο μπλε πουά φόρεμα και κοιτά με λατρεία τον γιο της. Η αξέχαστη royal είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στα δύο παιδιά της, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Κάτω από το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Instagram, οι πιστοί οπαδοί της πριγκίπισσας άφησαν χιλιάδες σχόλια, λέγοντας πόσο τρυφερό και όμορφο είναι αυτό το στιγμιότυπο.

Τη φωτογράφιση είχε επιμεληθεί τότε ο Tim Graham και είχε πραγματοποιηθεί στο Kensington Palace.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21